Εξαιρετική πρωτοβουλία από UNIC και Nicosia Team Rollers

Εξαιρετική πρωτοβουλία από UNIC και Nicosia Team Rollers

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ σε τροχοκάθισμα Nicosia Team Rollers, διοργανώνουν αύριο 23/5 μια εξαιρετική εκδήλωση.

Όλες οι πληροφορίες:

Το UNIC Health και η Φοιτητική Υπηρεσία είναι ενθουσιασμένοι που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα Nicosia Team Rollers για ένα συναρπαστικό παιχνίδι μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο!

Προσκαλούμε θερμά όλους τους φοιτητές του UNIC να συμμετάσχουν μαζί μας την Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, από τις 12:00 έως τις 13:30 στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης "Ευάγγελος Φλωράκης" στην Έγκωμη, σε μια εκδήλωση που έχει στόχο να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια σύντομη εισαγωγή στο μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο και θα ακολουθήσει μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να δούνε τους Nicosia Team Rollers σε δράση καθώς επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού παρουσίασης. Βυθιστείτε στο πνεύμα του αθλητικού πνεύματος και επευφημήστε αυτούς τους ταλαντούχους αθλητές καθώς επιδεικνύουν το πάθος τους για το παιχνίδι.

Στην τελευταία μισή ώρα της συνεδρίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους παίκτες, να κάνουν ερωτήσεις και να βιώσουν από πρώτο χέρι πώς είναι να παίζεις μπάσκετ σε αναπηρικό καροτσάκι.
 

fewfewfew