Εξαιρετικό πρωτάθλημα, ο τίτλος στο Frederick

Εξαιρετικό πρωτάθλημα, ο τίτλος στο Frederick

Το καλύτερο το φύλαγαν για το τέλος. Σε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα, με μεγάλη αγωνία και μάχες σε όλα τα μέτωπα, όπου ο τίτλος κρίθηκε στο τέλος. Frederick και Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) στα φούτσαλ του Λανίτειου, με τον τίτλο να καταλήγει όπως και πέρσι στο Frederick!

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά, με το ΤΕΠΑΚ να παίρνει νωρίς το προβάδισμα έπειτα από γκολ του Αθανάση. Η ομάδα του Μάριου Ιωάννου δεν τα έβαλε κάτω και ισοφάρισε άμεσα με τον MVP της αναμέτρησης, Ανδρέα Κκωστή (πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του). Το Frederick ήταν αυτό που ήλεγχε τον αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το Τεχνολογικό ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμο να κτυπήσει στην… κόντρα. Και αυτό έγινε ξανά, καθώς ο Ζαχαρίας έδωσε το προβάδισμα ξανά στην ομάδα του. Όποτε όμως το Τεχνολογικό έμπαινε μπροστά στο σκορ, το Frederick έβρισκε λύσεις, με τον Ανδρέου να ισοφαρίζει εκ νέου. Το 2-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να καταθέτουν τα πάντα στο γήπεδο.

Στην επανάληψη, επικρατούσε το ίδιο σκηνικό. Το Frederick κυριαρχούσε, έχανε φάσεις με τον κίπερ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, Παναγιώτη Καρσερά να είναι σε εκπληκτική μέρα. Ένας από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Βασίλης Ζαχαρία έδωσε ξανά το προβάδισμα στο ΤΕΠΑΚ, όμως το Frederick ύψωσε ξανά ανάστημα και με γκολ ξανά του ΚΚώστη, πήρε αυτό που ήθελε. Μέχρι το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Ιωάννου διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της προβάδισμα, πήρε τον… γλυκό βαθμό και κατέκτησε ξανά τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Στον άλλον αγώνα της ημέρας, το Ευρωπαϊκό κέρδισε με 7-1 το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Ευρωπαϊκό. Η τελική βαθμολογία: Frederick 17β, Παν. Λευκωσίας 16β, Τεχνολογικό Παν. 16β, Ευρωπαϊκό Παν. 5β, Παν. Κύπρου 3β.