Η ΚΟΠΑ για Ουράνιο Ιωαννίδη

Close
Η ΚΟΠΑ για Ουράνιο Ιωαννίδη

Ανακοίνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού για τον χαμό του Ουράνιου Ιωαννίδη:

"Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του Ουράνιου Ιωαννίδη στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, αλλά και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου αφού ο εκλιπών ο οποίος αφιέρωσε την ζωή του για την πρόοδο της Κυπριακής Κοινωνίας, της Παιδείας και ειδικότερα του Αθλητισμού. Αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της ανάπτυξης του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, αφού πίστευε στην προοπτική και τις δυνατότητες του και από όποιο πόστο και αν κατείχε, είτε σαν Υπουργός παιδείας είτε  σαν Πρόεδρος του ΚΟΑ, είτε σαν πρόεδρος της ΚΟΕ. Ο Ουράνιος Ιωαννίδης έθετε σαν προτεραιότητα του, πάντοτε την ανάπτυξη του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και πάντοτε λειτουργούσε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ουράνιος Ιωαννίδης ήταν γνώστης του αντικειμένου και ένθερμος φίλος και υποστηρικτής του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και αγάπης από τον συγκεκριμένο χώρο, τους αθλητές φοιτητές και αθλήτριες αλλά και τους συνεργάτες του.

Η απώλεια του Ουράνιου Ιωαννίδη, του οραματιστή, του ανθρώπου, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στα Κυπριακά Αθλητικά Δρώμενα αλλά ταυτόχρονα αφήνει ανεξίτηλη και την σφραγίδα του στην προσπάθεια του για πραγματική ανάπτυξη. 

Ο Πρόεδρος Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος ενώ σε έκτακτη απογευματινή συνεδρία θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες".