Νίκες για UNIC και ΤΕΠΑΚ

Νίκες για UNIC και ΤΕΠΑΚ

 Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το Πανεπιστημικό πρωτάθλημα του φούτσαλ ανδρών, με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο να ανεβαίνει ξανά στην κορυφή, καθώς κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 5-2. Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 4-3 και ανέβηκε στη βαθμολογία. Ρεπό είχε το Frederick.

ρτηητρηρτ

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο – Ευρωπαϊκό 5-2
Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος είχε το Τεχνολογικό όπου κέρδισε με σχετική ευκολία το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σε αγώνα που έγινε στα φούτσαλ του ΓΣΟ. Οι παίκτες του Ελισαίου μπήκαν δυνατά στον αγώνα, πήραν το προβάδισμα νωρίς και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο. Προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη με 5-2 που τους έφερε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι φουτσαλιστές του Πιερή προσπάθησαν, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να πάρουν όφελος από τον αγώνα. Καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Τοκάλης, ο οποίος σκόραρε δύο από τα πέντε γκολ της αναμέτρησης.

Πανεπιστήμιο Κύπρου – Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 3-4 
Ένταση, πάθος και φουλ ανταγωνιστικότητα είχε ο αγώνας ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια, με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να χαμογελάει στο τέλος και να παίρνει ένα μεγάλο τρίποντο. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως, καθότι η αναμέτρηση κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, αλλά το Πανεπιστήμιο Κύπρου απάντησε άμεσα και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-1. Στην επανάληψη, το σκηνικό ήταν το ίδιο, καθώς οι αθλητές του Γιαξή προηγήθηκαν στο σκορ άλλες δύο φορές, (1-2, 2-3), αλλά οι φουτσαλιστές του Καλλινίκου είχαν πάντα τις λύσεις. Στο τέλος όμως, «μίλησε», ο Τσίτσος, ο οποίος με γκολ στα τελικά στάδια της αναμέτρησης (σ.σ το δεύτερο προσωπικό) έδωσε το τρίποντο στο Πανεπιστήμιο του.

Η βαθμολογία:

λλλλλ