ΝΤΕΡΜΠΙ και... ΤΕΠΑΚ

Close
ΝΤΕΡΜΠΙ και... ΤΕΠΑΚ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019–2020

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ     47-44

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια τα οποία κυνήγησαν την νίκη μέχρι και το… τελευταίο καλάθι σε ένα πραγματικό ντέρμπι από δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους.

Οι παίκτριες και των δύο ομάδων μετά τα πρώτα... αναγνωριστικά λεπτά όπου η αστοχία ήταν εκνευριστική πήραν επιτέλους μπρος κλείνοντας το Α' δεκάλεπτο με 13-17.

Το Β' δεκάλεπτο ανήκε περισσότερο στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας η άμυνα του οποίου λειτούργησε πολύ σωστά αυξάνοντας την διαφορά στο ημίχρονο σε 20-28.

Η συνέχεια πάντως ήταν απρόβλεπτη αφού οι παίκτριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου απλώθηκαν σε όλo το γήπεδο και με πιεστική άμυνα αποσυντόνισαν τις αντιπάλους τους, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 34-34 μετά από ένα επιμέρους 14-6.

Η τέταρτη περίοδος ήταν συγκλονιστική αφού τα δύο πανεπιστήμια συμβάδιζαν καλάθι με καλάθι, για να έρθει η Ρεβέκκα Θεοντή λίγο πριν από το τέλος του παιγνιδιού με δύο συνεχόμενα δικά της τρίποντα να στείλει τις αντιπάλους στο κανναβάτσο γράφοντας μια μεγάλη νίκη και ανατροπή, με τον ηλεκτρονικό πίνακα να καταγράφει το τελικό 47-44.

Μία τεράστια νίκη για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο το οποίο έστειλε τις αντιπάλους του να «τρέξουν» το τελευταίο παιγνίδι αφού μόνο με νίκη επί του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορούν να στεφθούν πρωταθλήτριες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Αγώνες    Νίκες     Ήττες     Πόντοι    Βαθμοί
1.  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    4    2    2    175-184    6
2.  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ    3    2    1    132-109    5
3.  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    3    1    2    118-132    4

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ