Ο τίτλος… γέρνει προς Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο τίτλος… γέρνει προς Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με τη ψυχή στο στόμα, το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφερε να φύγει ως νικητής (0-1) από το γήπεδο στον Κύκκο Β’ με αντίπαλο το Ευρωπαϊκό, φθάνοντας έτσι μια ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή. Σκόρερ για την ομάδα του Καλλινίκου ο Χρυσοστόμου (26’).

Στον αγώνα έγινε μεγάλη μάχη, καθώς αμφότερες οι ομάδες πάλεψαν με νύχια και δόντια για τη νίκη. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε τα ηνία του ματς από την αρχή και κατάφερε μέχρι το τέλος να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα. Η νίκη επί του Ευρωπαϊκού έδωσε σημαντικό τρίποντο στην ομάδα, αφού έπειτα από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 12 πόντους.

Από την άλλη, το Frederick κέρδισε με σχετική ευκολία το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (6-1) και περιμένει στραβοπάτημα του Πανεπιστήμιο Κύπρου για να ελπίζει στον τίτλο. Παραμένει δεύτερο με 10 βαθμούς και θα περιμένει… «δώρο» από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Στη τελευταία και πιο κρίσιμη αγωνιστική, το Πανεπιστήμιο Κύπρου αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (21:00) στον Κύκκο Β’ και το Frederick φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό στο Heritage (20:00).

δφςγε