Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Στίβου Αντρών και Γυναικών

Close
Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Στίβου Αντρών και Γυναικών

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε και το Παγκύπριο Πανεπιστημιακό  Πρωτάθλημα Στίβου αντρών και γυναικών μέσα στα πλαίσια των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων όπου η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών μας ήταν εντυπωσιακή και εύκολα κανείς μπορεί να την χαρακτηρίσει άκρως επιτυχημένη αφού πέρα από την συμμετοχή, οι χρόνοι και οι επιδόσεις των αθλητών μας στα επιμέρους αθλήματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί.

Παρά την αποχή λόγω covid οι αθλητές και οι αθλήτριες των Πανεπιστημίων μας επέδειξαν εξαιρετικά  ψηλό αγωνιστικό πνεύμα αλλά και πάθος για την διάκριση γεγονός που είχε αντίκτυπο στα εξαιρετικά τους αποτελέσματα.

Παρά τις δυσκολίες οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας κατάφεραν για άλλη μία φορά να κρατήσουν πολύ ψηλά τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και να αποδείξουν ότι οι επιτυχίες του ,τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά κυρίως στους διεθνείς αγώνες, οφείλεται στην καλή  προετοιμασία και προπόνηση , την αγάπη των φοιτητών μας για τον στίβο αλλά και το εξαιρετικό τους ταλέντο.

Άλλωστε στους διεθνείς αγώνες και παρά το μέγεθος της χώρας μας οι αθλητές μας χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τους αντιπάλους τους, από χώρες μάλιστα μεγαθήρια και εντελώς διαφορετικού βεληνεκούς , χάρη ακριβώς για τις τεράστιες μας επιτυχίες και το αγωνιστικό πάθος.

Τα Πανεπιστήμια μας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητισμό και δίνουν κάθε βοήθεια στους αθλητές βοηθώντας τους στην περαιτέρω ανάπτυξή τους τόσο στον μαθησιακό χώρο όσο και στο αθλητισμό με άριστα αποτελέσματα.
Στον πίνακα που επισυνάπτεται μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
 

λκξ

κ,ξηκη

κ,ξηκη

λκξ