Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν είχε αντίπαλο! (φώτος)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν είχε αντίπαλο! (φώτος)

Για άλλη μια φορά το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιβεβαίωσε με τον πιο εμφαντικό τρόπο πως στο γυναικείο πρωτάθλημα φούτσαλ δεν είχε αντίπαλο. Κέρδισε εκτός έδρας το Ευρωπαϊκό με 7-3 και κατέκτησε και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Τα κορίτσια του Καλλινίκου δεν έδωσαν δικαιώματα στον αντίπαλο, μπήκαν φουριόζες και με καθαρό μυαλό επιβεβαίωσαν στο γήπεδο την ανωτερότητα τους. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 0-4, με… πάρτι της Έλενας Χατζιωσήφ, η οποία σκόραρε τρία γκολ (6’, 9’, 18’), ενώ το σκορ άνοιξε η Χριστιάνα Ζορζή.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με πανομοιότυπο τρόπο, αφού η ανωτερότητα των κοριτσιών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν εμφανής. Ο κόουτς Καλλινίκου έδωσε χρόνο σε όλες τις παίκτριες και αυτό έδωσε την ευκαιρία και στο Ευρωπαϊκό και τα κορίτσια του Πιερή να βρει τρόπους για να απειλήσει και να σκοράρει. Η Έφη σε σύντομο διάστημα πέτυχε χατ – τρικ (37’, 43’, 45’), ενώ το ίδιο έκανε και η Ευτέρπη Ηλία (33’, 46’, 50’) από την πλευρά του Πανεπιστήμιου Κύπρου.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε το κρατικό Πανεπιστήμιο να κατακτάει και μαθηματικό τον φετινό τίτλο, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος, αφού η ίδια ομάδα κατέκτησε και το πρωτάθλημα του 2021-2022.

earyet