Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πρωταθλητής!

Close
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πρωταθλητής!

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ 1-4 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ   1-4 (1-1)

Τα χρειάστηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου και οι παίκτες του αφού στο κρισιμότερο παιγνίδι το οποίο θα οδηγούσε στην κατάκτηση του τίτλου βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 16 με τέρμα του Jeffson κάτι που τους αποσυντόνισε και χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να  πάρουν τα πάνω τους .

Σε αυτό βοήθησε του τέρμα της ισοφάρισης στο 36 λεπτό του Μιχάλη Γιωρκάτζη  μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο.

Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου οι παίκτες του οποίου ήταν καταιγιστικοί και με άλλα δύο τέρματα του Μιχάλη Γιωρκάτζη στο 50 και 62 λεπτά έγινε το 1-3 για να φτάσουμε στο 77 λεπτό όπου ο Νικόλας Χαραλάμπους με ένα εκπληκτικό τέρμα από το κέντρο του γηπέδου -το οποίο καταχειροκροτήθηκε από όλους (παίκτες και αντιπάλους) -ολοκληρώθηκε  η μεγάλη ανατροπή και ο θρίαμβος τους με 1-4 ,σκορ το οποίο σε συνδυασμό με την ήττα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον άλλο αγώνα τους οδήγησε πανηγυρικά σε ένα ακόμη τίτλο.

Η νίκη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε δεόντως από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας αφού το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δικαίως θεωρείτε πολύ υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού.

FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ   3-0 (0-0)

Μίνι έκπληξη είχαμε στο άλλο αγώνα μέσα στα πλαίσια του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος αφού το Πανεπιστήμιο Frederick καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε με τρία τέρματα στο β Μέρος να νικήσει τον αντίπαλο του παίρνοντας σπουδαία νίκη γοήτρου με 3-0.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Παπασάββας στο 50 και 58 λεπτά παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα με 2-0 για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ στο 79 ο Κούρτελλος  , σκορ με το οποίο τελείωσε το παιγνίδι .

Μετά την ήττα του αυτή του Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έμεινε στην δεύτερη θέση αφού ο βασικός του αντίπαλος το Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε κερδίσει τον δικό του αγώνα και στέφθηκε πρωταθλητής. 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
2.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
3.FREDERICK UNIVERSITY 
4. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ