Πρωτάθλημα... αήττητο το UNIC!

Πρωτάθλημα... αήττητο το UNIC!

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα!

Στο κλειστό του Αγίου Δομετίου γράφθηκε ο φετινός επίλογος για το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Οι πετοσφαιριστές του Χριστοδουλίδη κέρδισαν το Ευρωπαϊκό με 3-0 σετ (14-25, 13-25, 12-25) και δικαιωματικά κατέκτησαν ως αήττητοι τον φετινό τίτλο. Μάλιστα, το πρωτάθλημα των ανδρών επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κυριαρχία του Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο βόλεϊ, καθώς μετά από την κατάκτηση του τίτλου στις γυναίκες, ήρθε και ο τίτλος σε ανδρικό επίπεδο.

Όσο αφορά τον αγώνα δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς οι δύο ομάδες έχουν εμφανή διαφορά δυναμικότητας. Και τα τρία σετ κύλησαν με πανομοιότυπο τρόπο, με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να κυριαρχεί στην αναμέτρηση. Προς τιμήν του, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πάλεψε με νύχια και με δόντια σε όλο τον αγώνα και οι πετοσφαιριστές απόλαυσαν την αναμέτρηση.

Εκκρεμεί ο αγώνας ανάμεσα σε Πανεπιστήμιο Κύπρου και Ευρωπαϊκό (25/04, 20:00) ωστόσο δεν αλλάζει κάτι στη βαθμολογία. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα τελειώσει στη δεύτερη θέση και στην τρίτη το Ευρωπαϊκό.