Στον 1ο Virtual Μαραθώνιο Λεμεσού με το ΤΕΠΑΚ

Close
Στον 1ο Virtual Μαραθώνιο Λεμεσού με το ΤΕΠΑΚ

Aνακοίνωση από το Αθλητικό Γραφείο του ΤΕΠΑΚ ενόψει του 1ου Virtual Μαραθώνιου Λεμεσού:

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, σας ενημερώνουμε και σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στον 1ο Virtual Μαραθώνιο Λεμεσού, με βάση τις δυο πιο κάτω επιλογές,

Ημερομηνίες αγώνα   21.11.2020-  12.12.2020

Επιλογή 1)

Η ομάδα του Πανεπιστημίου μας έχει ήδη κάνει εγγραφή στον εταιρικό δρόμο Primetel 5km. Η ονομασία της ομάδας μας είναι Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου /  Cyprus University of Techology.

Όσοι θα τρέξετε στη διαδρομή αυτή δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή. Απλά κατά τις συγκεκριμένες ημέρες με το πέρας της διαδρομής σας θα πρέπει να στείλετε τη φωτογραφία σας και τον χρόνο σας, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Οι εταιρίες/ ομάδες  έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Για να λάβετε συμμετοχή στον PrimeTel Virtual αγώνα 5 χιλιομέτρων, κάθε ομάδα θα πρέπει να εγγράψει τουλάχιστον 3 δρομείς. Ο κάθε δρομέας της ομάδας που θα ολοκληρώσει την απόσταση των 5 χιλιομέτρων, θα πρέπει να αποστείλει μια φωτογραφία (screenshot) της επίδοσης του μέσω εφαρμογής καταγραφής επίδοσης (GPS Tracking App). Ο μέσος όρος της επίδοσης των δρομέων της ομάδας θα εγκριθεί και θα αναρτηθεί ως ο επίσημος χρόνος της ομάδας.

Επιλογή 2 )

Όποιοι από εσάς θελήσετε να τρέξετε σε ατομική διαδρομή θα υπάρχει κόστος 10 ευρώ ανά άτομο, με βάση τις οδηγίες των διοργανωτών, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Πατώντας ΕΔΩ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συμμετοχή σας . Θα περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες σας από τη διαδρομή και φυσικά τον χρόνο σας.

Μην Ξεχάσεις στις φωτογραφίες σου να κάνεις  follow / mentioned & tag τον λογαριασμό του Αθλητικού τμήματος στο Instagram:  cutsportsoffice