Στρατηγική συνεργασία με Χαραλαμπίδης Κρίστης

Στρατηγική συνεργασία με Χαραλαμπίδης Κρίστης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, ενημερώνει για την συμφωνία συνεργασίας με την γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης για τη νέα περίοδο - Δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΚΟΠΑ, Μιχάλη Κρασιά.

Αναλυτικά:

"Η Charalambides Christis, στηρίζει και τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (ΚΟΠΑ) και η κορυφαία Κυπριακή Γαλακτοβιομηχανία Charalambides Christis, κατήλθαν σε σημαντική συμφωνία που προβλέπει τη συνεργασία τους για την περίοδο 2023-2024.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, που με συνέπεια είναι εδώ και χρόνια  από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές στον χώρο του αθλητισμού, έγινε στρατηγικός συνεργάτης της ΚΟΠΑ με αποκλειστικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Οι δύο τους λοιπόν, ξεκινούν ένα κοινό ταξίδι με απώτερο σκοπό την εξέλιξη του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΑ, Δρ Μιχάλης Κρασιάς, μιλώντας για αυτήν τη σημαντική στρατηγική συνεργασία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία, αφού η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι ταυτόχρονα  η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, αλλά, και σταθερός αιμοδότης του κυπριακού αθλητισμού. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι μια πετυχημένη πορεία όχι μόνο για το 2022-23, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά για ακόμη μια φορά τον φίλο, Αλέξη Χαραλαμπίδη για τη συνεργασία και επίσης για τη στήριξη του προς τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό».