Συνεχίζει αήττητο το UNIC

Close
Συνεχίζει αήττητο το UNIC

ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ  77-56

Με εξαιρετική εμφάνιση τουλάχιστο στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα και το εμπόδιο του Πανεπιστημίου Κύπρου διατηρώντας την ομάδα στην πρώτη θέση.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά 14 πόντων (27-13) την οποία διατήρησαν και στο ημίχρονο 41-28 αφού ήταν καλύτεροι σε όλες τις γραμμές τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση.

Οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου όμως δεν τα έβαλαν κάτω και εκμεταλλευόμενοι τον εφησυχασμό των αντιπάλων στην Τρίτη περίοδο κατάφεραν με ένα επί μέρους 11-20 να … «τινάξουν» το παιγνίδι αφού το 52-48 φάνταζε αναστρέψιμο στην τελευταία περίοδο.

Με την αγωνία ζωγραφισμένη για την εξέλιξη, οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προ του φάσματος της… ανατροπής συγκεντρώθηκαν περισσότερο στο παιγνίδι τους -ιδιαίτερα στην άμυνα τους - και κατάφεραν να φύγουν νικητές με το τελικό 77-56 που τους κράτησε στη κορυφή μαζί με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICK UNIVERSITY  71-49

Το πολύ γρήγορο και εμφαντικό 26-9 του πρώτου δεκαλέπτου ήταν καθοριστικό για την εξέλιξή του αγώνα αφού οι παίκτες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους απέναντι στους αντιπάλους τους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε καμία περίοδο του αγώνα.

Το 44-19 του ημιχρόνου έδειχνε και τον δρόμο του νικητή, ο οποίος συνεχίζοντας χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης του αντιπάλου κατάφερε να προηγείται στο τρίτο δεκάλεπτο με 60-33 και παρά την προσπάθεια αντίδρασης των παικτών του Frederick University.

Το τελικό 71-49 ήταν απλά το επιστέγασμα της συνολικής πολύ καλής παρουσίας των παικτών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου το οποίο βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και αξιώσεις την πορεία του στο φετινό δύσκολο Πανεπιστημιακό  Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας στους άντρες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A    Πανεπιστημιακές ομάδες 
    Αγώνες    Νίκες     Ήττες     Πόντοι    Βαθμοί

1.        ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    3    3    0    256-112    6
2.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ    3    3    0    242-140    6
3.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    3    1    2    178-207    4
4.        ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    3    1    2    149-205    4
5.        FREDERICK UNIVERSITY    4    0    4    158-319    4

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ