Συνεχίζει αήττητο το UNIC

Close
Συνεχίζει αήττητο το UNIC

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    3-0

Άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση κατέγραψαν τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Πετόσφαιρας κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το οποίο αντιστάθηκε με όσες δυνάμεις μπορούσε.

Με ένα πολύ γρήγορο σετ 25-9 ήταν η απάντηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με το καλημέρα του παιγνιδιού θέλοντας να δηλώσει από την αρχή τις προθέσεις των παικτριών του.

Στο δεύτερο σετ οι αθλήτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παίζοντας εξαιρετικά καλά τόσο μακριά όσο και κοντά στο φιλέ κατάφεραν να το κλείσουν με 25-14 γράφοντας το 2-0.

Στο τρίτο σετ και ενώ όλοι αναμέναμε να δούμε σημεία χαλάρωσης, οι αθλήτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συνέχισαν να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο και κατάφεραν παρά την αντίδραση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να κερδίσει με 25-16 και φυσικά τον αγώνα με 3-0 γεγονός που του επέτρεψε να συνεχίσει την εκπληκτική αήττητη πορεία του και φυσικά να παραμένει πρώτο στην βαθμολογία.

Από Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού