Συζήτηση με Ξιούρουππα, Γιαγκουδάκη, Στυλιανού

Close
Συζήτηση με Ξιούρουππα, Γιαγκουδάκη, Στυλιανού

Ενημέρωση από το γραφείο αθλητισμού του ΤΕΠΑΚ...

Το γραφείο Αθλητισμού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου την Παρασκευή (1/5/2020) και ώρα 19:00 διοργανώνει ένα αλλιώτικο διαδικτυακό συνέδριο. Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι ο δημοσιογράφος του  LarnakaSports και φοιτητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών διαδικτύου του πανεπιστημίου μας, Θεόδωρος Τσιολάκης.

Το συνέδριο με όνομα «Ποδόσφαιρο από τα παλιά» θα σας προσφέρει μία ξεχωριστή LIVE συζήτηση ανάμεσα στον συντονιστή και τους καλεσμένους, οι οποίοι θα είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Γιαγκουδάκης, Χρίστος Δαμιανού και Πανίκος Ξιούρουππας. Στην συζήτηση θα μπορεί να συμμετέχει και το κοινό με δικές του ερωτήσεις.

Οι πρώην άσοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου θα μας μιλήσουν από τη δική τους οπτική γωνία και θα εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις του, ενώ θα τοποθετηθούν και για τη κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή με την πανδημία, δίνοντας τις δικές τους απόψεις για το μέλλον του φετινού και νέου πρωταθλήματος, καθώς θα τοποθετηθούν για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο.