Ξανά σε πορεία τίτλου!

Close
Ξανά σε πορεία τίτλου!

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΤΛΟΥ 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 32-69
Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο παιγνίδι και για τις δύο ομάδες αφού ο ηττημένος θα έμενε οριστικά πίσω από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φάνηκε να είναι περισσότερο έτοιμο και παθιασμένο για την νίκη.

Μπήκε με πολύ δύναμη και πάθος στον αγώνα και με εξαιρετική άμυνα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει μία μεγάλη διαφορά με 6-17.
Το δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακές αφού χωρίς να ρίξουν ρυθμούς συνέχισαν να αγωνίζονται με πάθος στην άμυνα αλλά και στην επίθεση ήταν ιδιαίτερα εύστοχες κλείνοντας το ημίχρονο με 15-40.

Η αναμενόμενη αντίδραση από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο δεν ερχόταν όπως αναμενόταν ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο και οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συνέχισαν διατηρώντας μια μεγάλη διαφορά με τον δείκτη του σκορ να γράφει 23 -56 (double score) .

Η τέταρτη περίοδος ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα και το τελικό 32-69 κατέγραψε όχι μόνο το τελικό σκορ αλλά και την καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ στο εξαιρετικά σημαντικό αυτό παιγνίδι .

A/A

Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες

Νίκες

Ήττες

Πόντοι

Βαθμοί

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

2

1

1

108-81

3

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

1

1

0

49-39

2

  1.  

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

1

0

1

32-69

1