45χρονη εκπαιδευτικός έγινε τσακωτή γυμνή με 17χρονο

45χρονη εκπαιδευτικός έγινε τσακωτή γυμνή με 17χρονο

Στη σύλληψη μιας 45χρονης εκπαιδευτικού η οποία βρέθηκε γυμνή με έναν 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος είναι στέλεχος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, προχώρησαν αστυνομικοί στο Κολοράντο.

Η περιπέτεια για την 45χρονη Έριν Γουόρντ ξεκίνησε τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου όταν η αστυνομία της πολιτείας Ντάγκλας ενημερώθηκε για ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε αδιέξοδο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν για έλεγχο βρήκαν την Γουόρντ γυμνή και να ντύνεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου το οποίο ήταν στο όνομα του συζύγου της.

Στη θέα των αστυνομικών ο 17χρονος μπήκε στη θέση του οδηγού και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει, όμως δύο τετράγωνα αργότερα τράκαρε. Ο ίδιος προσπάθησε να ξεφύγει φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο και το μποξεράκι του αλλά τελικά εντοπίστηκε μια ώρα αργότερα.

Στους αστυνομικούς η 45χρονη είπε ότι ήταν αναπληρωτής εκπαιδευτικός σε σχολείο και εκεί είχε γνωρίσει τον 17χρονο με τον οποίο, όπως είπε, είχαν σεξουαλικές επαφές.

Στην Νεμπράσκα η ηλικία στην οποία θεωρείται ότι υπάρχει συναίνεση είναι από τα 16 και γι΄αυτό η Γουόρντ δεν κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου αλλά για σεξουαλική κακοποίηση κινδυνεύοντας με φυλάκιση έως 20 έτη.

Ο 53χρονος σύζυγος της εκπαιδευτικού, ο Γουίλιαμ Ντάγκλας Γουόρντ, έχει υπηρετήσει για σχεδόν δύο δεκαετίες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ έχοντας τοποθετηθεί, μεταξύ άλλων, στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή του Commander's Action Group και ανώτερος σύμβουλος στο United States Strategic Command, μια στρατιωτική ομάδα που εντοπίζει και αναχαιτίζει απειλές κατά των ΗΠΑ.

Ο 53χρονος είχε αποφοιτήσει, επίσης, το 2021 από σχολή του Χάρβαρντ με μάστερ στις πολιτικές επιστήμες και την διακυβέρνηση.

protothema.gr