Απόπειρα απαγωγής - Τους είπαν πως έχουν φανέλα του Μέσι

Απόπειρα απαγωγής - Τους είπαν πως έχουν φανέλα του Μέσι

Όλες οι λεπτομέρειες για την απόπειρα απαγωγής παιδιών στον Μώλο Λεμεσου - 2 συλλήψεις

Υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικων διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης γύρω στις 19:30, όταν ομάδα ανήλικων αγοριών ηλικίας περίπου 11 ετών βρίσκονταν στη περιοχή του παλιού Λιμανίου (Μώλος), όταν δυο άγνωστα πρόσωπα τους προσέγγισαν με σκοπό να τους ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα τα δυο άγνωστα πρόσωπα τους προσεγγίσαν, τους έπιασαν κουβέντα και για να τους πείσουν να τους ακολουθήσουν, ανέφεραν στα παιδιά ότι στο αυτοκίνητο τους που βρισκόταν λίγο ποιο κάτω, έχουν μπλούζα του Λιονέλ Μέσι, όπου και θα τους έδιναν.

Ωστόσο τα παιδιά υποπτευθήκαν περί τίνος πρόκειται, και ειδοποίησαν ιδιόκτητη παρακειμένου υποστατικού όπου και του εξήγησαν τη διαδραματίστηκε, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου και μετά από εξετάσεις εξέδωσαν 2 εντάλματα σύλληψης και λίγη ώρα αργότερα προχωρήσαν στη σύλληψη 2 Αιγύπτιων ηλικίας 29 και 21 ετών.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ εντός της ημέρας τα παιδιά αναμένονται να δώσουν οπτικογραφημένη κατάθεση.
 

offsite.com.cy