Διαρρήκτης προδόθηκε από τη λατρεία του για τον «Μπομπ Σφουγγαράκη»

Διαρρήκτης προδόθηκε από τη λατρεία του για τον «Μπομπ Σφουγγαράκη»

Να, που η ιδιαίτερη συμπάθειά του στον «Μπομπ Σφουγγαράκη», αποδείχθηκε για έναν διαρρήκτη… μοιραία και τον οδήγησε πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Οι αστυνομικές αρχές στην Τάλσα της Οκλαχόμα, είχαν δεχθεί καταγγελίες για ένα διαρρήκτη στο συγκρότημα διαμερισμάτων Waterside. Όλες οι καταγγελίες μάλιστα ήταν παρόμοιες καθώς ανέφεραν ότι:

-Ο δράστης κλώτσησε την μπροστινή πόρτα
-Έκλεψε ηλεκτρονικά είδη
-Έκλεψε όπλα
-Έκλεψε τηλεοράσεις

Στην αστυνομία κατέθεσαν και αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν σημαντικές περιγραφές. Είπαν πως είχαν δει έναν ύποπτο άντρα να φοράει σορτς και κάλτσες με τον «Μπομπ Σφουγγαράκη».

Όταν λοιπόν ο Έντουαρντ Πράις, προσπάθησε να πουλήσει τα κλοπιμαία μέσω του Marketplace στο Facebook, έγινε αντιληπτός από… τα ρούχα του «Μπομπ Σφουγγαράκη» που φορούσε εκείνη την ώρα.

Οι αστυνομικοί εξέδωσαν ένταλμα έρευνας για το διαμέρισμα του Έντουαρντ Πράις και τον συνέλαβαν, καθώς κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ρούχα του «Μπομπ Σφουγγαράκη» μέσα στο στεγνωτήριο.

Επίσης, στο διαμέρισμα που διέμενε ο Πράις βρέθηκαν τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, iPad, tablet, όπλα, πυρομαχικά, ρούτερ και άλλα ηλεκτρονικά είδη. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πολλά από τα αντικείμενα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

gazzetta.gr