Επιτέλους δικαίωση για τη 12χρονη - "Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου"

Επιτέλους δικαίωση για τη 12χρονη - "Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου"

Επιτέλους δικαίωση για τη 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού. Η μικρή, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, αισθάνεται πλέον χαρούμενη και δικαιωμένη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει αθώα της μητέρα της και ένοχο τον βασικό κατηγορούμενο για βιασμό και μαστροπεία.

Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα η Ασπασία Ταραχοπούλου είπε στους δημοσιογράφους πως το κορίτσι βρισκόταν στο σχολείο του όταν ανακοινώθηκε η απόφαση. Ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και είναι πολύ χαρούμενη, καθώς το δικαστήριο αναγνώρισε αυτό που φώναζε τόσο καιρό, ότι δηλαδή η μητέρα της ήταν αθώα.

Το ίδιο χαρούμενη νιώθει και για την καταδίκη του 53χρονου, για τον οποίο είχε καταθέσει πολλές φορές όλα όσα την ανάγκαζε να κάνει...

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν τα λόγια της 12χρονης στη 17χρονη αδερφή της.

Η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης, μιλώντας στο Star, μετέφερε την πρώτη αντίδραση της αδερφής της, που είπε πως «σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» και δήλωσε ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει εισαγγελέας για να τιμωρεί ανθρώπους σαν εκείνους που την κακοποίησαν. 

Πηγή: ethnos.gr