Φοβερό τροχαίο με Ferrari - Νεκρός ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού

Φοβερό τροχαίο με Ferrari - Νεκρός ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού

Η πρώτη βόλτα του πολυτελούς αυτοκινήτου ήταν η μοιραία για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βάρη.

enter " "

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις για λίγες ώρες, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την ταχύτητα και την ένταση της πρόσκρουσης εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βρισκόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Μάρτυρες της τραγωδίας οικεία πρόσωπα του θύματος, που με βάση τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονταν πίσω από τη Ferrari και είδαν μπροστά στα μάτια τους να εκτυλίσσεται το φρικτό δυστύχημα. Βίντεο που έχουν τραβήξει διερχόμενοι οδηγοί αποτυπώνουν σκληρές εικόνες.

Απεγκλωβίστηκε μόνη της η συνοδηγός

Η Ferrari έχει διαλυθεί και από την πρόσκρουση έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ μία φωνή ακούγεται να λέει «αδερφέ μου» με τον άνθρωπο που φωνάζει να αδυνατεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά φτάνουν δυνάμεις της Τροχαίας, αλλά και της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η συνοδηγός απεγκλωβίζεται μόνη της, ενώ οι ενέργειες της Πυροσβεστικής περιορίζονται στην κατάσβεση του οχήματος, αλλά και του δέντρου στο οποίο προσέκρουσε ο οδηγός και πήρε επίσης φωτιά.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ελιγμό λόγω πεζού

Τα αίτια της τραγωδίας έχει αναλάβει να διαλευκάνει η Τροχαία Ελληνικού με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άτυχος Τζώρτζης Μονογυιός φέρεται να επιχείρησε ελιγμό στη θέα πεζού που πήγε να διασχίσει τον δρόμο. Στη θέα του για να τον αποφύγει έστριψε το τιμόνι και έχασε τον έλεγχο του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη και θανατηφόρα πορεία του.

Οι αστυνομικοί από χθες το βράδυ λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες αναζητώντας απαντήσεις και με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα ξεκίνησαν να καταγράφουν τα σημάδια που ενδεχομένως έχουν αποτυπωθεί στο οδόστρωμα, ούτως ώστε να βρουν περισσότερα στοιχεία. Την ίδια ώρα ψάχνουν και για οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και της Τροχαίας που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, ενώ οι ειδικοί αναμένεται να απαντήσουν στο ποια ήταν η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός, όπως και αν πρόλαβε να φρενάρει.

Πηγή: ethnos.gr

enter " "