Γιατροί και νοσηλευτές «το ρίχνουν» στον χορό για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό (βίντεο)

Γιατροί και νοσηλευτές  «το ρίχνουν» στον χορό για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό (βίντεο)

Πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας διανύουν, ίσως, τις πιο δύσκολες ημέρες της σταδιοδρομίας τους, καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Οι ώρες εργασίας πολλές με τα σημάδια από τις μάσκες στο πρόσωπο να είναι εμφανή σε φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Σε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούν να διατηρήσουν ψηλά το ηθικό τους.

Εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, που μάχονται κατά του κορωνοϊού, μοιράζονται στα social media, βίντεο χορεύοντας με τους συναδέλφους τους σε νοσοκομειακούς διαδρόμους και πάρκινγκ.

Κάποιοι μέσω των viral βίντεο θέλησαν να επικοινωνήσουν σημαντικά μηνύματα σχετικά με την υγιεινή και το πλύσιμο των χεριών, ενώ άλλοι απλά θέλουν να φέρουν μοιραστούν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, την ώρα που ο πλανήτης περνά δύσκολα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Κάποιοι δημιούργησαν βίντεο στο TikTok, κάνοντας viral χορευτικά. Για παράδειγμα, το βίντεο της Σάρα από το Γιορκσάιρ έχει πάνω από 17.000 likes και εκατοντάδες σχόλια, τα οποία ευχαριστούν την ίδια και τους συναδέλφους της που φροντίζουν ασθενείς με κορωνοϊό.