"Χωρίς την προσπάθεια των επαγγελματιών υγείας, ο αγώνας θα είχε ήδη κερδηθεί από τον ιό"

Close
"Χωρίς την προσπάθεια των επαγγελματιών υγείας, ο αγώνας θα είχε ήδη κερδηθεί από τον ιό"

Με ανάρτηση στα social media ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου σημειώνει...

"Χωρίς την προσπάθεια των επαγγελματιών υγείας ο αγώνας θα είχε ήδη κερδηθεί από τον ιό. Για να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουν υγιείς και μάχιμοι έχουμε μεριμνήσει για φιλοξενία αριθμού εξ αυτών σε ξενοδοχειακές μονάδες σ' όλες τις Επαρχίες".

vgarebntenarbe rgfts

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

"Αναγνωρίζοντας το πολυσήμαντο έργο που επιτελούν οι επαγγελματίες υγείας στην προσπάθεια για διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και θέλοντας να διασφαλίσει ότι θα παραμείνουν υγιείς και μάχιμοι, το Υπουργείο Υγείας έχει μεριμνήσει για την φιλοξενία αριθμού εξ αυτών σε ξενοδοχειακές μονάδες σε όλες τις Επαρχίες.

Πέραν των 80 λειτουργών υγείας, των οποίων οι προσωπικές συνθήκες στο σπίτι τους δεν τους επιτρέπουν να προστατεύονται οι ίδιοι και να προφυλάσσουν τους οικείους τους, εκδήλωσαν ενδιαφέρον και φιλοξενούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Με την ευκαιρία, το Υπουργείο Υγείας εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες και ειλικρινή ευγνωμοσύνη σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Χωρίς τη δική τους προσπάθεια, ο αγώνας θα είχε ήδη κερδηθεί από τον ιό".