Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν διαμαρτυρία στη Λεμεσό

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν διαμαρτυρία στη Λεμεσό

Δεκάδες αστυνομικοί με αντιοχλαγωγικό εξοπλισμό απέτρεψαν την πραγματοποίηση εκδήλωσης διαμαρτυρίας, το βράδυ το Σαββάτου, στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Ανεξαρτησίας.  

Παρά το ότι βρίσκεται σε ισχύ το απαγορευτικό διάταγμα για μαζικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις οι πληροφορίες στην Αστυνομία το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση.

Αστυνομικές δυνάμεις, με την παρουσία και του αντιοχλαγωγικού οχήματος «Αίαντας», βρέθηκαν το απόγευμα στο χώρο, όπου στις 18:00 έκαναν την εμφάνιση τους μερικές δεκάδες πολίτες, οι οποίοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα περιοριστικά μέτρα.

Χωρίς ευτυχώς να προκληθούν οποιαδήποτε επεισόδια, όπως αυτά του προηγούμενου Σαββάτου, οι πολίτες αποχώρησαν ειρηνικά, μετά από υποδείξεις των αστυνομικών. Ένας 21χρονος συνελήφθη για ρίψη και κατοχή κροτίδων.  

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν προληπτικά στην περιοχή μέχρι την ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δηλαδή μέχρι τις 20:00, ενώ περιπολίες από αέρος πραγματοποιούσε ελικόπτερο της Αστυνομίας.

ΚΥΠΕ