Κρούσματα σε beach party 30 ατόμων

Κρούσματα σε beach party 30 ατόμων

Που εντοπίστηκαν τα 14 σημερινά κρούσματα

Από σύνολο 3,775 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 14 νεα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα. Αναμεσά στα σημερινά κρούσματα εντοπίστηκαν και 2 άτομα που συμμετείχαν σε beach party με 30 άτομα.

Τα κρούσματα αναλυτικά αφορούν:

8 x ινχηλάτηση, εκ των οποίων τα 4 έκαναν το τεστ ιδιωτικά

Τα 2 άτομα που έκαναν την εξέταση ιδιωτικά είναι από cluster ενός beach party και στο οποίο συμμετείχαν γύρω στα 30 άτομα. Τα 2 σημερινά έχουν συμπτώματα. Έχουν εντοπιστεί και τις προηγούμενες μέρες κρούσματα από το συγκεκριμένο party. 

Το 3ο άτομο είναι επαφή κρούσματος. Δεν έχει συμπτώματα.

Το 4ο άτομο έκανε την εξέταση ιδιωτικά διότι είναι επαφή φίλης του. Δεν έχει συμπτώματα.

Τα άλλα 4 άτομα εντοπίστηκαν από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης. Είναι και τα 4 επαφές από το οικογενειακό περιβάλλον του ίδιου κρούσματος.

2 x ιδιωτική πρωτοβουλία

Το 1 άτομο που εξετάστηκε ιδιωτικά είναι εργαζόμενος στο εργοστάσιο πλαστικών PIP. Δεν έχει συμπτώματα. Μετά τον εντοπισμό των προηγούμενων 2 κρουσμάτων στην εταιρεία, με πρωτοβουλία της διεύθυνσης όλο το προσωπικό εξετάστηκε και εντοπίστηκε σήμερα και το 3ο άτομο.

Το 2ο άτομο που έκανε την εξέταση ιδιωτικά άτομο που είχε συμπτώματα.

4 x πτήσεις

Οι 2 είναι ζευγάρι Κύπριοι που ζουν μόνιμα στην Αγγλία και ήρθαν στην Κύπρο για να επισκεφθούν την οικογένειά τους/διακοπές. Ήρθαν χθες από το Μάντσεστερ και έκαναν το τεστ στο αεροδρόμιο. Δεν έχουν συμπτώματα.

Ο 3ος είναι Ελλαδίτης που επέστρεψε χθες από Θεσσαλονίκη. Δεν έχει συμπτώματα.

Ο 4ος είναι Αυστριακός ο οποίος ήρθε από Χανιά χθες.  

offsite.com.cy