Το NAGA PAY στο Boyz Stuff Show! (βίντεο)

Το NAGA PAY στο Boyz Stuff Show! (βίντεο)

Η γνωστή κυπριακή Fintech εταιρεία ΝAGA «κτυπά» εκ νέου, αυτή τη φορά με ένα ωραίο βίντεο μέσα από την παρουσία της στην έκθεση Βoyz Stuff Show. 

H εταιρεία NAGA ιδρύθηκε το 2016 και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, με περισσότερους από 3.500 μετόχους, με έδρα τη Λεμεσό, και 150 άτομα προσωπικό. Πρόσφατα μάλιστα προχώρησε σε συμφωνία με την Sevilla FC και αρχές Νοεμβρίου 2021 (3/11) εγκαινίασε και την πλατφόρμα πληρωμών της, NAGA Pay. Η νέα υπηρεσία θα περιλαμβάνει πληρωμές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα προσφέρει και Visa debit card.

Επίσης, μόλις τις προάλλες (26/11) ανακοινώθηκε ότι η NAGA συγκέντρωσε άλλα €56 εκατομμύρια ευρώ, μπαίνει στον NASDAQ και θα ενοικιάζει την πλατφόρμα της. Τέλος δεν μπορεί να μην σημειωθεί η κοινωνική δράση της εταιρείας, η οποία παρέδωσε οικονομική βοήθεια σε διάφορα ιδρύματα στην Κύπρο, ύψους 100,000 ευρώ. 

Επίσης η NAGA -όπως και η Digital Tree- είναι και χορηγός του Κύπριου πιλότου της φόρμουλας Τίο Έλληνα, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στο Porsche Supercup.