Νέα απειλή από τον Μεντβέντεφ: "Θα χρησιμοποιούσαμε και πυρηνικά"

Νέα απειλή από τον Μεντβέντεφ: "Θα χρησιμοποιούσαμε και πυρηνικά"

Με επιθέσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ απειλεί ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας.

Ο Μεντβέντεφ, επί του παρόντος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Telegram.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, ο Μεντβέντεφ ανέφερε συγκεκριμένα: «Θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία. Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις».

Συνέχισε: «Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι όχι μόνο οι δυνατότητες επιστράτευσης, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών πυρηνικών όπλων, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τέτοια προστασία».

«Τα υπερηχητικά όπλα μπορούν να φτάσουν στόχους στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες»
«Επομένως, διάφοροι συνταξιούχοι ηλίθιοι με γαλόνια στρατηγού δεν χρειάζεται να μας εκφοβίζουν μιλώντας για χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία. Τα υπερηχητικά όπλα είναι εγγυημένο ότι μπορούν να φτάσουν στόχους στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα.

Αλλά το δυτικό κατεστημένο, γενικά, όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ, πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο. Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής», καταλήγει το μήνυμα-απειλή του Ρώσου αξιωματούχου.

iefimerida.gr