Ο Παπακαλιάτης αποκάλυψε πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» στο Netflix

Ο Παπακαλιάτης αποκάλυψε πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» στο Netflix

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη επιτυχία του «Maestro», που κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε, μάλιστα, πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και πότε θα την δούμε στους δέκτες μας.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro»
«Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα. Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και συνέχισε:

«Καθόλου δεν ψωνίστηκα για το Netflix… Δεν έχει κάνει ακόμα παγκόσμια πρεμιέρα. Θα γίνει στα μέσα Μαρτίου σε όλες τις χώρες του κόσμου…Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια».

«Χαζεύω την Μαρία Καβογιάννη»
«Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους», ανέφερε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός. «Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία σπουδαία ηθοποιός, στο μοντάζ τη χαζεύω. Μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό κόσμο και με το “πάμε” μεταμορφώνεται».

«Ήθελα αυτή τη φορά να είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι οι δημιουργοί είναι και να ακολουθούμε την εποχή και να θέτουμε τα ερωτήματά μας».

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά της ηλικίας των πρωταγωνιστικών και ορισμένα σχόλια που ακούστηκαν ανέφερε: «Δεν έγινε ποτέ κανένα μεγάλο θέμα, ήμουν πολύ συγκεκριμένος και ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει τίποτα κακοποιητικό από εκεί και πέρα ήμουν οκ. Δεν ήταν δάσκαλος, ήταν μουσικός. Η σχέση των δύο είναι μία αγνή σχέση και αν δεις τη σχέση τους δεν είναι κάτι ξένο ανάμεσά τους».

iefimerida.gr