Όργιο φημών για ειδύλλιο της Σακίρα με τον Μπάτλερ

Όργιο φημών για ειδύλλιο της Σακίρα με τον Μπάτλερ

Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο της Σακίρα με τον Τζίμι Μπάτλερ φουντώνουν όλο και περισσότερο. Η Κολομβιανή σταρ από το "χορτάρι"... στα παρκέ του NBA.

Οι φήμες για πιθανό ειδύλλιο της Σακίρα με τον Τζίμι Μπάτλερ, πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Οι υποψίες φούντωσαν μετά την εμφάνιση της ποπ σταρ στο FTX Arena την περασμένη Κυριακή (21/5) στο Game 3 των τελικών της Ανατολής.

Η 46χρονη τραγουδίστρια παρακολούθησε τους Μαϊάμι Χιτ να νικούν τους Μπόστον Σέλτικς (128-102). Η Σακίρα ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram, video μέσα από το γήπεδο τρισευτυχισμένη, γράφοντας κάτω από την ανάρτησή της: "Πάμε Χιτ!".

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, η Κολομβιανή ακολούθησε στο instagram τον σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ, ενώ λίγο αργότερα έλαβε και το follow back του 33χρονου μπασκετμπολίστα.

Μάλιστα ο γιος της Σακίρα φόρεσε ως στολή στο Halloween την φανέλα του Τζίμι Μπάτλερ, ενώ ο αδερφός του ντύθηκε LeBron James.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, δεδομένου ότι η Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ έχει συνδεθεί με πολλές διασημότητες τους τελευταίους μήνες, όπως ο Τομ Κρουζ και ο πιλότος της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον.

sport24.gr