Θρίλερ με τον θάνατο 22χρονης Ισραηλινής

Θρίλερ με τον θάνατο 22χρονης Ισραηλινής

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει ο θάνατος μιας 22χρονης Ισραηλινής η οποία πήδηξε φράχτη και έπεσε από 15 μέτρα ύψος σε δάσος στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας καθώς ο άνδρας που ήταν μαζί της έχει δώσει τουλάχιστον δύο διαφορετικές καταθέσεις για ό,τι συνέβη.

Αρχικά ο Νταν Χεν όπως είναι το όνομα του άνδρα είπε ότι η 22χρονη Άλμα Μποχαντάνα σκαρφάλωσε σε φράχτη όταν είδαν να τους πλησιάζει μια ομάδα μοτοσικλετιστών για τους οποίους φοβήθηκαν ότι θα τους λήστευαν. Σε επόμενη κατάθεσή του, ωστόσο, ο Χεν είπε στους αστυνομικούς ότι τους πλησίασε ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Παράλληλα και στις δύο καταθέσεις του ο άνδρας που ήταν μαζί με την 22χρονη δεν έκανε καμία αναφορά σε κάποιο όπλο.

Στην τρίτη του κατάθεση, δε, είπε ότι είχε γνωρίσει την νεαρή από το Ισραήλ σε ένα hostel στην γειτονιά της Κοπακαμπάνα.

Το μυστήριο περιπλέκει ακόμα περισσότερο η πληροφορία ότι η 22χρονη βρισκόταν μόνη της στη Βραζιλία εδώ και τρεις μήνες έχοντας περάσει τις πρώτες 90 ημέρες της παραμονής της στη χώρα στην πόλη Σαλβαδόρ πριν να ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο πριν από περίπου 10 ημέρες.

Αυτόπτης μάρτυρας των όσων συνέβησαν είπε στο βραζιλιάνικο G1 ότι άκουσε φωνές από περαστικούς και έτρεξε στο δάσος στο οποίο είχε πέσει η νεαρή Ισραηλινή αλλά, όπως είδε, «εκείνη ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν να της δώσω τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν τα κατάφερα».

Την έρευνα για τον θάνατο της 22χρονης έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονίων της αστυνομίας του Ρίο ντε Τζανέιρο το οποίο εξετάζει αν την ώρα της πτώσης ήταν στην περιοχή κάποια μοτοσικλέτα ερευνώντας, στο πλαίσιο αυτό, τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή της τραγωδίας.

Το σημείο στο οποίο έπεσε η 22χρονη

σσσσ

protothema.gr