ΥΚΑΝ με Κατσουνωτό

 ΥΚΑΝ με Κατσουνωτό

Αίτηση για πρόωρη αφυπηρέτηση από τον Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας Ανδρέα Κουσιουμή και την Ρίτα Σούπερμαν

Τη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) αναλαμβάνει από την ερχόμενη Δευτέρα ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας και τέως Διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Μιχάλης Κατσουνωτός, λόγω της πρόωρης αφυπηρέτησης του μέχρι πρότινος Διοικητή της  Υπηρεσίας Γλυκέριου Λεοντίου.

ΦΔΦΔ

Επίσης, ο μέχρι πρότινος Υπεύθυνος του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος, Ανώτερος Υπαστυνόμος Πέτρος Παττούρας, αναλαμβάνει τη θέση του Υποδιοικητή της ΥΚΑΝ.
Στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, την οποία κατείχε μέχρι πρόσφατα ο κ. Κατσουνωτός, μετατίθεται ο τέως εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας και μέχρι πρότινος Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής (Διοίκησης) Πάφου Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Νίκος Τσαπής θα εκτελεί και τα καθήκοντα της θέσης την οποία κατείχε μέχρι πρόσφατα ο κ. Αγγελίδης.  

Εν τω μεταξύ, αίτηση για πρόωρη αφυπηρέτηση στη βάση του σχεδίου πρόωρης αφυπηρέτησης υπέβαλαν δεκάδες μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Ανδρέας Κουσιουμής, η υπεύθυνης του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων Ρίτα Σούπερμαν ως επίσης ο πρώην υπεύθυνος του ΟΠΕ Γιώργος Σούπερμαν, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο μετατέθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Τη θέση της Υπεύθυνης του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων αναλαμβάνει η Ελένη Μιχαήλ η οποία υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο Τμήμα Καταπολέμησης για τη Βία στην Οικογένεια.  

Πηγή 
ΚΥΠΕ