Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον Μιρλίντ Ντάκου με δύο αγωνιστικές για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας στον αγώνα με την Κροατία.

Βαριά καμπάνα επιβλήθηκε από την UEFA στον επιθετικό της Αλβανίας Μιρλίντ Ντάκου, ο οποίος μετά το παιχνίδι με την Κροατία, πήρε μια ντουντούκα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά της Βόρειας Μακεδονίας, με την κερκίδα να τον ακολουθεί.
Έτσι ο 26χρονος επιθετικός της Ρουμπίν Καζάν θα χάσει δεδομένα το παιχνίδι με την Ισπανία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και από εκεί και πέρα αν η Αλβανία προκριθεί στους "16" θα απουσιάσει και από εκείνο το ματς. Σε διαφορετικό σενάριο θα εκτίσει την ποινή του στην επόμενη επίσημη υποχρέωση της χώρας του.