Κετσπάγια για Tornike Kvaratskhelia

Κετσπάγια για Tornike Kvaratskhelia

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, η Ντιναμό Τιφλίδας αντιμετώπισε τη Ζαλγκίρις και τη νίκησε με 3-0 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Ντιναμό, Τιμούρ Κετσπάγια, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

"Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είναι καλό που πετύχαμε 3 γκολ χωρίς να δεχτούμε και έχουμε ένα άνετο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα."

Για τον Tornike Kvaratskhelia: "Ο Τόρνικε ήταν ασταμάτητος, προκάλεσε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας. Μπορεί να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, είναι μόλις 16 ετών και έχει τα πάντα μπροστά του. Δουλεύει σκληρά και θα συνεχίσει να εξελίσσεται."

"Δεν πρέπει να σταματήσουμε, κερδίσαμε με 3-0, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει και οι παίκτες πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη ρεβάνς."