Δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από την Celje…
Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.
Στην κάμερα της Cytavision:
"Η αλήθεια είναι ότι η Celje ήταν καλύτερη. Με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε δώσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε."
"Δεν μπορούμε να βρούμε καμία ομάδα στον κόσμο με τόσα προβλήματα και να μπορεί να λειτουργεί."
"Δεν μπορώ να πω δημόσια ποιο είναι το πρόβλημα."
"Δεν είμαστε η ίδια ομάδα που ξεκίνησε σε αυτή την διοργάνωση. Μακάρι να έρθουν πίσω νωρίς οι τραυματίες αλλά δεν το νομίζω."
Στην διάσκεψη τύπου:
Γιατί είχε αυτή την κακή εμφάνιση το ΑΠΟΕΛ στο πιο κρίσιμο αγώνα;
"Λυπάμαι πολύ για την απογοήτευση των οπαδών και των ποδοσφαιριστών. Τα δώσαμε όλα και προσπαθήσαμε πολύ. Η Celje έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς, εχτός από τα 20 πρώτα λεπτά."
Αν νιώθει πως είναι επισφαλής η θέση του:
"Είναι κάτι που δεν θα σκεφτώ ποτέ μου, αύριο θα κάνουμε προπόνηση και με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε θα ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα."
"Δεν υπήρχαν άλλοι στον πάγκο που μπορούσαν να επιτεθούν, τους βάλαμε όλους στο παιχνίδι αλλά δεν έγινε κάτι."
"Είναι αλήθεια και ρέπει να αναλύσουμε γιατί η απόδοση είναι αυτή."
Για τους τραυματίες:
"Αυτό που συμβαίνει στον Αλέχο, στον Σαρφό και στον Παναγιώτη είναι ότι αν βιαστείς να επιστρέψεις από τραυματισμό μπορείς να... σπάσεις ολόκληρος. Για τον Αμπάνια φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός, ελπίζω να μην είναι."
Τι μπορεί να διεκδικήσει φέτος το ΑΠΟΕΛ:
