Γκαγιέγο για την κόλαση... του ΓΣΠ

Γκαγιέγο για την κόλαση... του ΓΣΠ

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Νταβίντ Γκαγιέγο έκανε αναφορά στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και χαρακτήρισε κόλαση το ΓΣΠ με αυτούς.

Για τον κόσμο:

"Δεν μου αρέσει να ζητάω, θέλω να δίνω. Αν δώσουμε στον κόσμο, τότε θα λάβουμε και εμείς πίσω. Ξέρω τι πάει να πει να παίζεις στην κόλαση του ΓΣΠ, θα μου άρεσε όλος ο κόσμος που θα έρθει αύριο να πάει με το πάθος των οργανωμένων και να γίνουμε όλοι ένα. Αυτό θα κάνει μια αποστολή που είναι δύσκολη, να την κάμει λιγότερο δύσκολη. Ο κόσμος θα βάλει το δικό του λιθαράκι, θα πρέπει να το κάνουμε και εμείς."

Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.

ΑΠΟΕΛ43