Μέχρι τις 01:00 στο ΓΣΠ, οι διαιτητές/Δεν το πίστευε ο Βασσάρας 

Μέχρι τις 01:00 στο ΓΣΠ, οι διαιτητές/Δεν το πίστευε ο Βασσάρας 

Έντονος ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα χθες στο ΓΣΠ, Κύρος Βασσάρας με την διαιτητική ομάδα μετά το τέλος της συνάντησης.

Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.

Ο Ελλαδίτης συζήτησε για αρκετή ώρα συγκεκριμένες φάσεις ειδικά με τον διαιτητή. Ενδεικτικό ότι η διαιτητική ομάδα και ο παρατηρητής αποχώρησαν τελευταίοι και μάλιστα αρκετή ώρα μετά τους ποδοσφαιριστές.

ΑΠΟΕΛ43

Το βασικότερο θέμα υπόδειξης του ελλαδίτη παρατηρητή προς τον διαιτητή ήταν ότι δεν επέδειξε την απαραίτητη αίσθηση αντίληψης για τον αγώνα. Και αυτό φάνηκε και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού  ειδικά με τις δύο περιπτώσεις την κίτρινη στον Πέτροβιτς και την αποβολή του Σατσιά.

ΑΠΟΕΛ43

Γιώργος Γεωργίου