Να ξεμπουκάρουν με γκολ εκατομμυρίων

Να ξεμπουκάρουν με γκολ εκατομμυρίων

Μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος με την αδυναμία δυο κεντρικών επιθετικών να σκοράρουν ικανοποιητικό αριθμό τερμάτων (Κβιλιτάια και Τομανέ) ξύπνησαν στα πρώτα τέσσερα 90λεπτα για τους νέους επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ.

Και είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει αφού αν κάποιος αποδεχθεί ότι στο βιογραφικό των περσινών strikers δεν υπήρχαν οι χρονιές που έδειχναν ότι έχουν το «εύκολο γκολ» τότε αναλόγως βιογραφικών Ελ Αραμπί και Ντράζιτς πρέπει να θεωρούνται μηχανές των γκολ.

Ειδικά για τον Μαροκινό, η δυνατότητα και η ευχέρεια του στο σκοράρισμα ίσως και να τον κατατάσσει ως ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ που πάτησαν ποτέ σε κυπριακό έδαφος για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα μας.

Όμως παρέμειναν στείροι σε αυτούς τους πρώτους αγώνες παρά το ότι και οι δυο δημιούργησαν και απώλεσαν ευκαιρίες ενώ πέτυχαν αμφότεροι και τα δοκάρια. Είναι δεδομένο ότι και οι δυο θα έρθουν σε επαφή με τα δίχτυα.

Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να το καταφέρουν από το αμέσως επόμενο παιχνίδι γιατί θα είναι γκολ εκατομμυρίων

ΑΠΟΕΛ43

Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.

ΑΠΟΕΛ43

Γιώργος Γεωργίου