Σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία

Σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για την ευκαιρία που είχε για να μείνει χωρίς έγνοια μέχρι τον Μάρτιο.

Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.

Όμως η ευκαιρία χάθηκε γιατί το ΑΠΟΕΛ απώλεσε την φάση του Αμπάνια όπως και κάποιες άλλες προϋποθέσεις όπως η κεφαλιά του Ελ Αραμπί, στο δεύτερο ημίχρονο και ο διαιτητής (ασχέτως της αντίδρασης του Σατσιά) τράβηξε από τα μαλλιά μια απόφαση που καθόρισε τελικά το παιχνίδι.

ΑΠΟΕΛ43

Τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει και για αυτό ο Χιμένεθ έστρεψε άμεσα την προσοχή στον αγώνα της Δευτέρας. Που είναι πραγματικά σημαντικός γιατί θα μπορέσει να εξομαλύνει το αίσθημα της πίκρας που υπάρχει αυτή την στιγμή στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα

Γιώργος Γεωργίου