Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας ευρωπαικού αγώνα απέναντι στην Μόλτνε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Σέρχιο Τεχέρα.
''Έχουμε πάρα πολλή όρεξη για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε έρθει σε μια δύσκολη χώρα και γήπεδο λόγω των μετεωρολογικών συνθηκών, όμως, έχουμε όρεξη και θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο''.
Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.
Για το πώς αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές τη διαφορετική κλιματική αλλαγή και πόσο θα επηρεάσει ο πλαστικός χλοοτάπητας:
''Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε μέσα σε τόσο κρύο όμως είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και μόλις ξεκινήσει μέσα σε λίγα λεπτά θα εγκλιματιστούμε. Αυτό ισχύει και για το συνθετικό γρασίδι, θα εγκλιματιστούμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες''.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε για την Μόλντε να υποθέσουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι επιπέδου ντέρμπι εκτός έδρας κυπριακού πρωταθλήματος;
''Παίζουμε στην Ευρώπη όπου όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι είναι μια μεγάλη ομάδα και εμείς θα αντιμετωπίσουμε έχοντας αυτό στο μυαλό μας''.
