Το σχόλιο του απεσταλμένου της ιστοσελίδας μας στη Σκωτία Κωνσταντίνου Κλαρκ, για τον αγώνα του Άρη με την Ρέιντζερς.
- ΧΟΡΗΓΟΣ του αγώνα Ρέιντζερς-Άρης η NISSAN CYPRUS
Στο 1-1 έμεινε ο Άρης εκτός έδρας με την Ρέντζερς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Ένα αποτέλεσμα που αφήνει τον Άρη ακόμη στο κόλπο της πρόκρισης. Θα πρέπει φυσικά να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Σπάρτα Πράγας στη Λεμεσό με 2 γκολ διαφορά, για να συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ.
Ο Άρης προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Μπαμπίκα στο 28ο λεπτό και δέχθηκε την ισοφάριση αρχές της επανάληψης με τον McCausland.
Ο τραυματισμός του Μπαμπίκα άλλαξε κάποια δεδομένα για τον Σπιλέφσκι με τον Άρη να χάνει από την επιθετική του δραστηριότητα.
Στο τέλος άντεξε στην πίεση, πήρε τον βαθμό μέσα στο Ibrox και πλέον πάει σε τελικό με την Σπάρτα Πράγας.
Το σχόλιο για το πρώτο 45λεπτο
Χωρίς φόβο μπήκε στο Ibrox ο Άρης απέναντι στην Ρέιντζερς. Η ομάδα του Σπιλέφσκι στα πρώτα λεπτά δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους άντεξε με τον Βανά Άλβες να πραγματοποιεί την πρώτη του επέμβαση στο 6ο λεπτό.
Όσο περνούσε ο χρόνος η γηπεδούχος ομάδα έβαζε περισσότερη πίεση μπροστά με τον Άρη να βρίσκει χώρους στην επίθεση προειδοποιώντας στο 11ο λεπτό με Καζού.
Μέχρι και ο Κοκόριν βοηθούσε στην άμυνα της ομάδας αφού δεν μπορούσε να περισσεύει κανείς σ’ αυτή την προσπάθεια, η οποία έφερε αποτελέσματα.
Στο 28ο λεπτό ο Κοκόριν βρήκε πολύ όμορφα τον Μπαμπίκα ο οποίος μπήκε περιοχή απέφυγε και τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Πέτυχε αυτό που ήθελε, πιέστηκε στη συνέχεια ο Άρης αλλά η Ρέιντζερς δεν βρήκε την μεγάλη ευκαιρία για να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Θέλει προσοχή η συνέχεια αφού είναι δεδομένο πως οι Σκωτσέζοι θα πουν πιο επιθετικά στο β’ μέρος.

