Άρης: To χαλάζι που... ανάγκασε το αεροπλάνο της αποστολής να προσγειωθεί πίσω στην Λετονία

Άρης: To χαλάζι που... ανάγκασε το αεροπλάνο της αποστολής να προσγειωθεί πίσω στην Λετονία

Ο Άρης βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (22:20) ώρα Κύπρου στην Πολωνία δίχως όμως να πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση.

Οι πρωταθλητές παραχώρησαν διάσκεψη τύπου στις 23:30 με τους Αλεξέι Σπιλέφσκι και Μάριους Στεπίνσκι να μιλάνε στα ΜΜΕ.

Υπενθυμίζουμε πως η αποστολή του Άρη αφίχθηκε με αρκετές ώρες καθυστέρηση στην Częstochowa λόγω ματαίωσης της πτήσης αφού οι καιρικές συνθήκες στην Ρίγα της Λετονίας ήταν πολύ άσχημες.

Μάλιστα το αεροπλάνο της αποστολής ενώ απογειώθηκε και ξεκίνησε το ταξίδι προς την Πολωνία το έντονο και δυνατό χαλάζι ανάγκασε τον πιλότο σε επιστροφή και προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρίγας.

Δείτε φωτογραφία από το χαλάζι που έπεφτε την στιγμή που η αποστολή του Άρη ετοιμαζόταν για το ταξίδι με προορισμό το Katowice (κοντινότερο αεροδρόμιο):

δφσδφφσφσ

ΧΟΡΗΓΟΣ του αγώνα Ράκοφ - Άρης η NISSAN CYPRUS

enter " "