Δηλώσεις του προπονητή της Ράκοβ, Dawid Szwarga... Μετά το τέλος του αγώνα με την Καραμπάχ, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο αντίπαλο τον Άρη.
Αρχικά είπε o 32χρονος Πολωνός κόουτς για το 1-1 στο Μπακού...
"Μεγάλο σεβασμό στην ομάδα μου για την προσπάθεια που κατέβαλε στον αγώνα. Σίγουρα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την Καραμπάχ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στην υψηλή άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους. Ωστόσο, δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε γι΄ αυτό. Ήταν εξαιρετική η προσπάθεια που έκανε η ομάδα στη χαμηλή άμυνα, πώς οι παίκτες δούλευαν μεταξύ τους, πώς αλληλοσυμπληρώθηκαν, αμύνονταν στη μεγάλη περιοχή. Μεγάλος σεβασμός για ολόκληρη την αμυντική γραμμή, για τους οκτώ, συμπεριλαμβανομένων των εννιά που δούλεψαν στη μεγάλη περιοχή του πέναλτι"
"Είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Το Σάββατο παίζουμε εντός με την Warta Poznań, μετά ο Άρης Λεμεσού. Ακόμα κι αν οι παίκτες πίνουν μπύρα σήμερα, εμείς ως τεχνικό επιτελείο απέχουμε από τις μπύρες"
Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Αυτή η ομάδα σημείωσε συνολικά 11 γκολ με αντίπαλο τη Μπάτε/"Φυσικά, έχουμε ήδη παρακολουθήσει τον Άρη. Είχαμε δικό μας άνθρωπο στη ρεβάνς στην Ουγγαρία. Γνωρίζω αρκετά για τον Άρη, ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα για τον αγώνα. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματά του, τρόπο παιχνιδιού, σε τι βασίζεται. Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος".
Στέλιος Αναστασίου