Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς του Άρη με την Πούσκας...Η ιστοσελίδα μας με τον Άρη Κυριάκου βρίσκεται από σήμερα στην Ουγγαρία.
Η έδρα της Πούσκας Ακαντέμια βρίσκεται στο Φέλτσουτ (Felcsút) της Ουγγαρίας ένα χωριό 1700 κατοίκων. Η ομάδα αγωνίζεται στην μικρή αλλά σχετικά καινούρια και συμπαθητική Pancho Arena η οποία κτίστηκε πριν 11 χρόνια(Απρίλιο 2014).
Η Πάντσο Αρένα είναι ένα μικρό γήπεδο χωρητικότητας μόλις 3865 θέσεων όμως θεωρείται από τα πιο όμορφα γήπεδα παγκοσμίως και έργο του αρχιτέκτονα Ιμρέ Μάκοβετς.
Την τριετία 2015-18 εκτός από την Πούσκας η Πάντσο Αρένα φιλοξένησε και την Φέχερβαρ, ενώ κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γάζα, στο γήπεδο παίχτηκαν οι διεθνείς αγώνες του Ισραήλ κόντρα σε Ελβετία και Ρουμανία τον Νοέμβριο του 2023.


