Dawid Szwarga για Άρη - Στην αίθουσα το kerkida.net: "Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα"

Dawid Szwarga για Άρη - Στην αίθουσα το kerkida.net: "Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα"

Ο προπονητής της Ράκοφ τοποθετήθηκε για το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη. Η ιστοσελίδα μας ήταν στην αίθουσα διασκέψεων και σας μετέφερε τις δηλώσεις του Dawid Szwarga.

“Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι. Παίζουμε με μία καλή ομάδα όμως γνωρίζω τι μπορούμε να κάνουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή εμφάνιση και θα κερδίσουμε”

"Είναι πολύ καλό το ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εδώ αλλά τίποτα δεν θα έρθει μόνο του. Θα νιώσουμε την υποστήριξη του κόσμου αλλά χρειάζεται δουλειά"

"Η ομάδα του Άρη παίζει πολύ επιθετικά, έτσι έπαιξαν με Μπάτε. Έχουμε το σχέδιο πως θα αντιμετωπίσουμε την επιθετικότητα του" 

"Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη, δεν θα αλλάξουμε το μοντέλο του παιχνιδιού μας για να βρούμε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του Άρη και να τα αντιμετωπίσουμε”

Για τις διαφορές Άρη-Καραμπάχ: "Η Καραμπάχ είχε στο dna της την επιθετικότητα . Ο Άρης μπορεί να μην είναι πολύ επιθετική αλλά είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και βασίζεται στους πολύ γρήγορους παίκτες του”.

ΧΟΡΗΓΟΣ του αγώνα Ράκοφ - Άρης η NISSAN CYPRUS

enter " "