Στην εξίσωση... ακόμα δύο

Στην εξίσωση... ακόμα δύο

Ακόμη δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα με την Πούσκας και θα είναι διαθέσιμοι για τον επαναληπτικό είναι οι Μαρχίεφ και Μαγιαμπέλα.

Οι επιλογές του Ράτζκοφ πληθαίνουν για τον επαναληπτικό με την Ακαδημία Πούσκας στην Ουγγαρία με τις επιστροφές παικτών που άμεσα μπορούν να μπουν στην εξίσωση της ομάδας. Ο Μαρχίεφ είναι ένας τέτοιος παίκτης, ήταν στον πάγκο στον πρώτο αγώνα όμως δε χρειάστηκε να παίξει με την Ακαδημία Πούσκας αφού δεν φαίνεται να ήταν 100% μένοντας στον πάγκο. 

Επίσης και ο Μαγιαμπέλα όπως όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή για την Ουγγαρία και έτοιμος να ριχτεί στη μάχη με την Πούσκας. Θεωρητικά ο Άρης μπορεί να αλλάξει πρόσωπα στο κέντρο του, όμως πρέπει να πιστωθεί η αξιόλογη παρουσία των Χαραλάμπους και Μουσούντα που κλήθηκαν να παίξουν στα χαφ της ομάδας στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ούγγρους, και σε γενικές γραμμές ήταν καλοί παρ’ ότι έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί.

5

Άρης Κυριάκου