Σωφρόνης: "Αυτό που κρατώ είναι η ενέργεια/Ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε..."

Σωφρόνης: "Αυτό που κρατώ είναι η ενέργεια/Ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε..."

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Καμπάλα στον οποίο η Ομόνοια πανηγύρισε την πρόκριση, ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε...

  • ΧΟΡΗΓΟΣ του αγώνα Ομόνοια - Καμπάλα η NISSAN CYPRUS

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ καλή εμφάνιση και την ενέργεια. Συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί μας έδωσε ενέργεια. Αυτό το ματς έχει τελειώσει. Περιμένουμε τον επόμενο μας αντίπαλο. Μπράβο στους παίκτες".

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Ομόνοια: "Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις σήμερα. Αυτό που κρατώ είναι η ενέργεια που είχαμε. Ακόμα και αυτοί που μπήκαν μετά μας έδωσαν ρυθμό. Ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι".

Για το ότι βρήκε γκολ από στημένες φάσεις: "Είναι πολύ σημαντικό. Σκόραραν διαφορετικοί παίκτες. Πρέπει να το κρατήσουμε και να το βελτιώσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε γκολ από στημένες μπάλες".

Για το τι βοήθησε και είδαμε μία διαφορετική Ομόνοια: "Διορθώσαμε τα λάθη μας. Μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που δεχθήκαμε. Η απόδοση των παικτών ήταν πολύ καλή. Το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα πιο δύσκολο".

Για τις επόμενες κινήσεις: "Δεν μπορούμε να μιλάμε συνέχεια γι΄αυτό το θέμα, όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε".

Για το αν περίμενε τόσο εύκολη νίκη: "Όχι, ο αντίπαλος είχε κάποια καλά στοιχεία. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και είχαμε ευστοχία" 

Για την καλή εμφάνιση του Μπέζους: "Στο πρώτο ματς ξεχώρισε με τις εκτελέσεις του. Σήμερα βοήθησε στην οργάνωση. Βλέπει το κάθετο παιχνίδι και μπορεί να σου περάσει απίστευτες μπαλιές".

δφσδφσφ