Ολοκληρώνει και βγάζει αποστολή για τον "τελικό" με Ραπίντ

Ολοκληρώνει και βγάζει αποστολή για τον "τελικό" με Ραπίντ

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου

Με την σημερινή της απογευματινή προπόνηση η Ομόνοια θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Ραπίντ και όπως όλα δείχνουν ο Αναστασίου θα έχει αρκετές επιλογές με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη στην διοργάνωση.

Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.

Νωρίτερα ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προχωρήσει στην καθιερωμένη διάσκεψη και εκεί πιθανόν να τοποθετηθεί στον τρόπο που θα προσεγγίσει η ομάδα τον αγώνα μιας και περιθώρια για κάτι άλλο πέραν του τρίποντου δεν υπάρχουν.

Μπορεί μετά το τελευταίο αποτέλεσμα στο "αιώνιο" η ψυχολογία να μην ήταν και η καλύτερη στους πράσινους όμως τώρα είναι αισθητή η αισιοδοξία  πως παρά το μέγεθος του αντιπάλου μπορεί να φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σημαντικούς τομείς καθώς μόνο έτσι τα δεδομένα θα εξελιχθούν υπέρ της.

enter " "