Πλήρωσε τα λάθη της... και αποχαιρέτησε

Πλήρωσε τα λάθη της... και αποχαιρέτησε

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου

Το δεδομένο στην χθεσινή αναμέτρηση στην Λεμεσό ήταν πως τα πάντα όπως είχαμε αναφέρει αρκετές φορές θα τα κρίνει μια λεπτομέρεια, όπως και έγινε.

Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.

Μπορεί η Πάφος να μπήκε αρκετά δυνατά και να προηγήθηκε όμως η συνολική εικόνα του αγώνα δειχνει πως το "τριφύλλι" αποχαιρέτησε την διοργάνωση δίνοντας δύο εύκολα γκολ στον αντίπαλο.

Δεν κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου εκεί που έδειχνε να έχει την ψυχολογία με το μέρος της στο γκολ της ισοφάρισης να διαχειριστεί σωστά τον ρυθμό του αγώνα και μετά από μια λανθασμένη εκτίμηση της αμυντικής γραμμής ήρθε το γκολ...πρόκρισης για την Πάφο. 

enter " "

Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε ξανά με τις δηλώσεις του πως η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό που θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του σε παιχνίδια που τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή πρεπει να κυριαρχεί και χθες βράδυ δεν έγινε σε βαθμό που θα επέτρεπε στην Ομόνοια να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες...την συνέχεια του ευρωπαϊκού της...ταξιδιού.

enter " "