Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου
Από την αρχή φάνηκε πως η Χαρτς θα προσπαθήσει να πάρει τα ηνία του αγώνα όσο πιο νωρίς και όχι απλά το πέτυχε άλλα σκόραρε δις στις πρώτες της ευκαιρίες.

Η Ομόνοια δεν βρήκε ποτέ το αντίδοτο στην μεγάλη πίεση από ψηλά των Σκωτσέζων εξού και η μοναδική της τελική στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο μισάωρο.

Όσο και να προσπαθούσαν τα μπακ μαζί με το κέντρο της ομάδας να βγάλουν τις άμυνες και να πάρουν μπροστά την μπάλα με ορθολογικό τρόπο, όλα είχαν απάντηση από τα δυνατά κορμιά της Χαρτς και αυτό πρέπει να αξιολογηθεί κατάλληλα.
Ο αντίπαλος προπονητής διάβασε σωστά την Ομόνοια και εκτός των τριών βαθμών πήρε άριστα και στην σκακιέρα.
Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.
