"Η Πάφος δεν έχει τίποτα για να εκπλήξει την Ντιναμό"

"Η Πάφος δεν έχει τίποτα για να εκπλήξει την Ντιναμό"

Ο 74χρονος κόουτς Myron Markevych μίλησε για τις διπλές αναμετρήσεις της Ντιναμό Κιέβου με την Πάφος FC για τον Γ' Προκριματικό του Champions League.

Ο Ουκρανός προπονητής δήλωσε πως η Κυπριακή ομάδα είναι πιο δυνατή από την Χάμρουν αλλά δεν έχει κάτι που θα μπορούσε να εκπλήξει την Ντιναμό.

"Φυσικά, η Πάφος είναι πιο δυνατή από τη Χάμρουν. Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και η Πάφος έχει πολλούς λεγεωνάριους, συμπεριλαμβανομένων και από ευρωπαϊκές ομάδες, τη Βραζιλία. Ωστόσο, πρέπει να ξεπεραστούν. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την ομάδα που θα μπορούσε να εκπλήξει τη Ντιναμό".

Ας ελπίσουμε ότι η Ντιναμό θα βελτιωθεί όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Έχουμε μια καλή κλήρωση για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, οπότε όλες οι ομάδες μας πρέπει να περάσουν στον επόμενο γύρο"

5

enter " "

enter